Waluta:
PLN

W związku z wprowadzeniem RODO prosimy Cię o zaakceptowanie naszej polityki prywatności.
Jeśli akceptujesz naszą politykę prywatności i znasz już swoje prawa możesz zamknąć niniejsze okienko.
Jeżeli nie akceptujesz polityki prywatności opuść stronę.
Płyta do grillowania z deski solnej
Bryła z soli himalajskiej do grillowania
Płyta kamienna do grillowania 30x20x5 cm
Deska do grilla z soli himalajskiej
Płyta do grillowania
Kamień solny do grillowania

Grillowanie i pieczenie na kamieniu solnym jest znane od dawna. Zaletą przygotowywania potraw w ten sposób to, że po nagrzaniu płyta kamienna utrzymuje przez dłuższy czas równomierną temperaturę, przez co potrawy są soczyste i właściwie upieczone.

Prostokątna bryła soli himalajskiej idealnie sprawdzi się w każdej nowoczesnej kuchni. Została wykonana z krystalicznej soli himalajskiej, która długo trzyma ciepło (do 30 minut) i jest odporna na skrajnie różnice temperatury.

Podczas użytkowania płyta do grillowania delikatnie oddaje smak soli. Warto wiedzieć, że im większa wilgotność potrawy tym większa wchłanialność soli, jednak nie należy obawiać się o przesolenie potrawy. Na płycie można przyrządzać różne przekąski: cienkie plastry mięsa, ryby, owoce morza, warzywa, smażyć jajka itp.

Z deski solnej można korzystać w domu, na tarasie lub w ogrodzie. Można ją ogrzać w piekarniku, na kuchence gazowej, na grillu. Co istotne dla osób dbających o zdrową kuchnię - do pieczenia nie jest konieczne użycie tłuszczu!

Drugą funkcję deski stanowi możliwość schłodzenia w lodówce lub zamrażalniku i podawanie na niej wędlin, serów i innych zimnych przystawek. Dzięki temu potrawy zachowają dłużej świeżość i walory smakowe nawet podczas letnich, upalnych dni.

Polecamy dokupić tackę pod deskę solną



    Dane techniczne:

  • wymiary: 30 x 20 x 5 cm
  • waga: 7,35 kg
  • antybakteryjna powierzchnia
  • łatwa do czyszczenia
  • umożliwia przyrządzanie posiłków bez użycia tłuszczu
  • zdrowe grillowanie i możliwość schłodzenia

Opis towaru

Grillowanie i pieczenie na kamieniu solnym jest znane od dawna. Zaletą przygotowywania potraw w ten sposób to, że po nagrzaniu płyta kamienna utrzymuje przez dłuższy czas równomierną temperaturę, przez co potrawy są soczyste i właściwie upieczone.

Prostokątna bryła soli himalajskiej idealnie sprawdzi się w każdej nowoczesnej kuchni. Została wykonana z krystalicznej soli himalajskiej, która długo trzyma ciepło (do 30 minut) i jest odporna na skrajnie różnice temperatury.

Podczas użytkowania płyta do grillowania delikatnie oddaje smak soli. Warto wiedzieć, że im większa wilgotność potrawy tym większa wchłanialność soli, jednak nie należy obawiać się o przesolenie potrawy. Na płycie można przyrządzać różne przekąski: cienkie plastry mięsa, ryby, owoce morza, warzywa, smażyć jajka itp.

Z deski solnej można korzystać w domu, na tarasie lub w ogrodzie. Można ją ogrzać w piekarniku, na kuchence gazowej, na grillu. Co istotne dla osób dbających o zdrową kuchnię - do pieczenia nie jest konieczne użycie tłuszczu!

Drugą funkcję deski stanowi możliwość schłodzenia w lodówce lub zamrażalniku i podawanie na niej wędlin, serów i innych zimnych przystawek. Dzięki temu potrawy zachowają dłużej świeżość i walory smakowe nawet podczas letnich, upalnych dni.

Polecamy dokupić tackę pod deskę solną



    Dane techniczne:

  • wymiary: 30 x 20 x 5 cm
  • waga: 7,35 kg
  • antybakteryjna powierzchnia
  • łatwa do czyszczenia
  • umożliwia przyrządzanie posiłków bez użycia tłuszczu
  • zdrowe grillowanie i możliwość schłodzenia

Cechy towaru

  • Najczęściej zadawane pytania O co pytają klienci
  • Identyfikator 3654
  • Podatek VAT 23%
  • Waga 7,500kg
  • Symbol 0251-P

Dokumenty

Opinie

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe
Dodając opinię w sklepie akceptujesz regulamin sklepu oraz politykę prywatności sklepu.
Dodaj
  • mikołaj 2015-05-29

    świetna!!!!

  • L.B 2015-04-23

    Ciężko ją znaleźć na rynku, ta tutaj jest naprawdę dobra.