Waluta:
PLN

W związku z wprowadzeniem RODO prosimy Cię o zaakceptowanie naszej polityki prywatności.
Jeśli akceptujesz naszą politykę prywatności i znasz już swoje prawa możesz zamknąć niniejsze okienko.
Jeżeli nie akceptujesz polityki prywatności opuść stronę.
Nowość
rozpalacz do grilla
komin rozpalający
rozpałka do grilla
podpałka latwe rozpalanie

Ciepłe, długie wieczory spędzane na świeżym powietrzu oraz smak smażonej kiełbasy i żeberek z grilla nieodłącznie kojarzą nam się z latem. Przyrządzanie potraw z grilla dla jednych to długotrwały rytuał polegający na odpowiednim przygotowaniu składników nawet dzień wcześniej, dla innych prosty i szybki sposób na obiad lub kolację. Niezależnie od tego, którym typem grillowicza się jest – odpowiedni sprzęt to podstawa.

Co zrobić, by nie marnować czasu na żmudne rozpalanie grilla? Najlepiej skorzystać z profesjonalnego komina – to bardzo praktyczne i pomocne narzędzie. Wystarczy położyć dwa kawałki podpałki bezpośrednio w palenisku i zapalić je. Nad płonącą podpałką należy należy postawić rozpalacz napełniony odpowiednią ilością węgla lub brykietu. Gdy osiągnie właściwą temperaturę, wystarczy wsypać go z powrotem do paleniska. A ty możesz od razu zająć się przygotowywaniem pysznych dań i więcej czasu spędzić z rodziną i znajomymi!

Rozpalacz kominowy jest wykonany z ocynkowanego metalu, a drewniana rączka pozwala pewnie go chwycić i uniknąć oparzeń.

    Dane techniczne:

  • materiał: ocynkowany metal, drewno
  • rozmiar: 28 x 17 cm
  • waga: ok. 890 g

Opis towaru

Ciepłe, długie wieczory spędzane na świeżym powietrzu oraz smak smażonej kiełbasy i żeberek z grilla nieodłącznie kojarzą nam się z latem. Przyrządzanie potraw z grilla dla jednych to długotrwały rytuał polegający na odpowiednim przygotowaniu składników nawet dzień wcześniej, dla innych prosty i szybki sposób na obiad lub kolację. Niezależnie od tego, którym typem grillowicza się jest – odpowiedni sprzęt to podstawa.

Co zrobić, by nie marnować czasu na żmudne rozpalanie grilla? Najlepiej skorzystać z profesjonalnego komina – to bardzo praktyczne i pomocne narzędzie. Wystarczy położyć dwa kawałki podpałki bezpośrednio w palenisku i zapalić je. Nad płonącą podpałką należy należy postawić rozpalacz napełniony odpowiednią ilością węgla lub brykietu. Gdy osiągnie właściwą temperaturę, wystarczy wsypać go z powrotem do paleniska. A ty możesz od razu zająć się przygotowywaniem pysznych dań i więcej czasu spędzić z rodziną i znajomymi!

Rozpalacz kominowy jest wykonany z ocynkowanego metalu, a drewniana rączka pozwala pewnie go chwycić i uniknąć oparzeń.

    Dane techniczne:

  • materiał: ocynkowany metal, drewno
  • rozmiar: 28 x 17 cm
  • waga: ok. 890 g

Cechy towaru

  • Najczęściej zadawane pytania O co pytają klienci
  • Identyfikator 4567
  • Podatek VAT 23%
  • Waga 0,900kg
  • Symbol 2071-P

Dokumenty

Opinie

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe
Dodając opinię w sklepie akceptujesz regulamin sklepu oraz politykę prywatności sklepu.
Dodaj
  • Paweł 2019-07-11

    Skuteczny, polecam.